Ylber sammanfattar fredagens vinst mot Härslöv, slutresultat 3-1

Ylber öppnade målskyttet och Arian stod för mycket stabil insats längs vänsterkanten. Vi sammanfattar matchen och killarnas tankar kring den.

En tuff match redan på förhand skulle spelas mot Härslöv och grabbarna rullade ut motståndet i första halvleken. Ylber öppnade målskyttet efter 20 minuter med ett direktskott efter ett inspel av Mergim Ibraimi som målvakten inte hade mycket att säga till om.

- Det känns riktigt bra att få göra mål, speciellt efter uppehållet då det lyfter självförtroendet. Nu är det lite tråkigt att vara avstängd nästa match (tre gula kort) men jag är helt säker på att killarna fixar det, sa Ylber efter matchen.

Ylber var också med i uppspelet som ledde till 2.-0 målet signerat Sokol Halili.

Efter en enastående första halvlek så tappade Besa mittfältet de första 20 minuterna i andra och bjöd in Härslöv i matchen som utnyttjade det genom att göra mål på en hörna i den 65e matchminuten.

- Vi går ner avsevärt i tempo i början på andra halvlek och bjuder in Härslöv i matchen och de tar vara på chansen och reducerar. Efter det tar vi tillbaka matchen och visar en enorm styrka, säger Ylber med ett leende på läpparna.

Härslöv tryckte på och jagade länge kvittering innan Visar revs ner i Härslövs straffområde och fick med sig en straff som lagkapten Perparim Bahtiri kyligt satte och därmed 3-1 i matchminut 84.

Sista minuterna rullade Besa runt bollen och väntade på slutsignal och efter det var 3 poäng ett faktum.

Ylber är också väldigt optimistisk efter matchen om chanserna för avancemang denna säsongen:

- Vi ska upp i år, inget snack om saken!