Perparims tankar inför Besa - Uppåkra

Lagkaptenen Perparim Bahtiri inför kvällens möte med Uppåkra.

Ikväll (måndag) klockan 18:30 blåser matchen mellan Besa och Uppåkra igång. Besa jagar fortfarande kval upp och går upp på en tredjeplats vid eventuell vinst.

Man kommer efter uppehållet med två vinster i bagaget och humöret är på topp i laget.

- Vi spelar en mycket viktig match ikväll. Det har sett riktigt bra ut i veckan, mycket folk på träningarna och hög kvalité så vi är jävligt taggade, säger "Peppe".

 

En viktig spelare som spelade stor del i vinsten mot Härslöv förra veckan, Ylber Bajrami, saknas på grund av avstängning men det är inte något som ska ändra på Besas planer enlig kapten Perparim:

- Vi har en viktig spelare avstängd men vi har duktiga spelare som kan täcka upp för honom så det löser vi. Det är en tuff match som väntar oss mot ett lag som kommer att göra det svårt för oss men till slut ska vi ta de 3 poäng oavsett.

 

Senast lagen möttes förlorade Besa med hela 5-0. Trots det handlar inte matchen imorgon om revansch, enligt Bahtiri.

- Nej vi är absolut inte ute efter revansch. Det enda som gäller imorgon är 3 poäng och vi ser det som en final och inte bara denna utan resterande av matcherna också, alt för att kunna hänga med i toppstriden.

 

Matchen spelas på Landskrona IPs B-plan med start 18:30 på måndagen.

 

Pleurat och Richard har valt ut följande trupp till matchen:

Fatlum, Mergim Imeri, Mergim Ibraimi, Haxhi, Perparim, Albert, Mohammed, Demir, Alvedin, Sokol, Zakaria, Arben, Mentor, Gezim, Lulzim och Besnik.