FK Besa tar sin ann Svalövscupen, här är truppen och mycket mer

FK Besa gör sig redo för Svalövscupen. Läs om truppen och Perssons förväntningar av turneringen.


Svalövscupen drar igång imorgon, fredag den 25:e november och FK Besa kommer delta. Richard sammanfattade lite hur det kommer se ut imorgon och berättade om hans förväntar från laget.

 

Hur ser det ut, vilka spelare är uttagna inför turneringen och varför?

- Fatlum, Albert, Arben, Besnik, Belvin, Kado, Mergim, Rawad och Xhenis är uttagna för att jag anser att det är de som kan bidra bäst. Det finns ett par till som jag hade kunnat välja men till denna turneringen har jag valt dessa. Till Nightcap och Kamratcupen får vi se vilka som blir uttagna då. Jag har största förtroendet för hela truppen och alla har visat en väldigt god attityd och kvalité på träningarna. All heder till truppen för det.

 

Vilka förväntningar har du på spelarna?

- Jag förväntar mig att vi representerar Besa på bästa sätt, både på och utanför planen. Kraven är höga på spelarna att leverera då detta är en del i den satsningen som görs inför/under 2017 och då förväntar man sig inget annat än en proffsig attityd och det levereras på den höga nivå som vi kan och bör ligga på.

 

Hur högt rankar Besa inomhusturneringar?

- Besa har varit väldigt tydliga och jag är helt enig med dem. Allting vi ställer upp i var i sig det är inomhus eller utomhus ska vi ha ambitionen att vilja vinna, annars ser jag ingen mening med att delta och med tanke på den enorma vinnarmentaliteten som finns i truppen så är dem inne på samma linje.

Sen är inomhus alltid extra roligt för en del spelare och ett kul sätt att ta en liten paus från utomhusdelen. Men för att sammanfatta det så är målet att vinna Svalövscupen, men det gäller att varje individ levererar under samtliga matcher.

 

Spelschemat ser ut som följande för Besa:

Besa - Vellingde IF Röd - 18.55

Svalöv Svart - Besa - 20.01

AIF Barrikaden - Besa - 20.56

Besa - Billeberga - 22.02

Besa - Hanaskog - 23.19