Möt Feston Berisha - FK Besa

Intervju med årets målsprutare Feston Berisha

Feston Berisha har stått för en enastående första halva av säsongen där han gjort 20 mål och varit en bidragande faktor till FK Besas framfart. 
Läs vad han har att säga. 

Fullständigtnamn:FestonBerisha
Ålder: 29
Nationalitet: Kosovo
Position: Anfallare
Favoritmat: Mammas mat
Favoritlag: FC Internazionale
Tre saker du älskar: Mysa, tårtor, fotboll
Tre saker du hatar: Lök, lögnare, Fortuna

Vad hade laget för mål inför denna säsongen?
- Vi satte inför säsongen ett gemensamt mål att ligga topp 3 innan sommaruppehållet och helst etta för att slippa kval och nu toppar vi serien. 
Vi är absolut inte nöjda med det här utan ska se till att förbli etta säsongen ut. 

Vad hade du för personliga mål denna säsongen?
- Med tanke på att jag inte spelat fotboll på 2 år innan jag kom till Besa så hade jag inte något specifikt mål utan det var bara att spela så mycket som möjligt, göra mål och njuta av fotbollen. 

Varför har det gått så bra för er?
- Det finns en del faktorer som har bidragit till att det har gått så bra. Mycket av detta beror på att vi har två bra tränare i Richard & Abbe som har lagt fram en tydlig spelidé och bra organisation i laget. Sen har vi en trupp som är otrolig bra, alla spelare har kvalite för att spela mycket högre upp och med dessa spelare så har det inte varit något snack, vi ska bara upp iår.
En sak till som har gett oss den där extra kicken är publiken, det har varit kul att spela inför så mycket folk i Division 5 och jag hoppas att dom fortsätter komma och stötta oss när vi tar steget upp i fyran.

Har er framfart i DM förvånat dig?
- Man är väl lite överaskad men inte direkt chockad över att vi kommit så långt i DM eftersom vi har en trupp som är tillräckligt bra för att ta sig såhär långt, om inte längre, och det har synts i våra senaste matcher hur bra vi är där vi dominerat i nästan alla våra DM-matcher. 

Vad finns att vänta av både FK Besa & dig under höstsäsongen?
- Vi ska fortsätta spela vårt spel som vi gjort hittills och försöka förbättra det eftersom vi inte är nöjda här utan går med inställningen att gå obesegrade säsongen ut i serien. 
Vårsäsongen är över och vi har lagt det bakom oss, vi kommer inte slappna av utan vi har ännu högre mål inför höstsäsongen. 
Vad man ska förvänta sig av mig är fler mål och framförallt drömmål. 

Några sista ord?
- FORZA BESA!!